Kabeljauwhaasje, groene Haspengouwse asperges met kruidige “beurre blanc”

Kabeljauwhaasje, groene Haspengouwse asperges met kruidige “beurre blanc”

INGREDIËNTEN

  • 1/2kg groene asperges
  • 600 gr kabeljauwhaasje
  • Tagliatelles pasta
  • 1 dl room

Voor de saus:

  • 3 dl witte wijn ( sec ), 1 fijn gesnipperde sjalot,
  • 100 gr boter, peterselie, bieslook, dille, kleine stukjes gepelde tomaten, zout en peper

VOORBEREIDING

  • Gaar de asperges in wat boter met zout, peper en muscaat.
  • Braad de kabeljauwhaasjes langs de velkant aan
  • Laat de wijn tot ¾ inkoken met de sjalot, ‘monteer’ dit met de boter. Voeg er zout, peper daarna de kruiden en de tomaten.
  • Heel warm bedienen met wat taglatelles.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search