Pannetje van langoustines en Haspengouwse groene aspergesroomsaua

Pannetje van langoustines en Haspengouwse groene aspergesroomsaua

INGREDIËNTEN

  • ½ kg groene asperges
  • 16 langoustines
  • 2 fijn gesnipperd sjalotten
  • 1,5 cl witte wijn
  • olijf olie, peper en zout
  • 20 gr boter
  • 10 cl room
  • 16 cl melk

VOORBEREIDING

  • Spoel de asperges en snijd ze in stukjes. Houd enkele punten kook ze en houd ze warm.
  • Laat de sjalotten sueren in de boter; voeg de aspergesstukjes toe. Blus met de wijn, laat inkoken en voeg de melk en het room. Laat koken gedurende 20 mn.
  • Doe dit mengsel in een blender, voeg er zout en peper bij naar smaak.
  • Bak de langoustines in olijfolie en pel ze.
  • Bedien de langoustines op de aspergesroomsaus en plaats enkele aspergespunten.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search